Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 1 dec 2016 / 12:53 uur

Stel vindt gestolen trouwring terug via Facebook

De kans dat je gestolen spullen terugvindt via social media is doorgaans niet heel groot. Toch is dat precies hoe Trijntje de Boer onlangs de trouwring van haar man terugvond.

De politie Nissewaard plaatste een reeks foto’s van (vermoedelijk) gestolen spullen op Facebook, met daarbij de vraag of iemand iets herkent. De oplettende Carmel De Waard Murphy tagde Trijntje in de reacties eronder.

Verbaasd

„Jaaaa, dat is onze trouwring!”, reageerde een verbaasde Trijntje uit Spijkenisse nog geen drie minuten later. Ze kon de ring duidelijk herkennen aan haar naam en de trouwdatum die erin gegraveerd staan. De verbazing was groot, want het stel had de trouwring nog helemaal niet gemist. Trijntjes man draagt het sieraad in verband met zijn werk namelijk niet vaak, zegt ze tegen het AD.

De politie is inmiddels met het echtpaar in contact. Zodra de politie de ring vrijgeeft, krijgen Trijntje en haar man hem terug.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stel vindt gestolen trouwring terug via Facebook
Sluiten