Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 4 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Recordpoging foute kersttrui op Stadhuisplein

De jaarlijkse kerstborrel kan veel losser dan strak in pak dineren, dacht de horeca op het Rotterdamse Stadhuisplein. Een sfeervolle borrel in een foute kersttrui leek hen een veel beter plan. Maar dan wel groots. Daarom organiseren ze op vrijdag 16 december een heuse recordpoging: zoveel mogelijk mensen bij elkaar in een foute kersttrui. Het huidige record staat op 3473 mensen.

Guinness Book

Als het lukt, volgt een vermelding in het Guinness Book of World Records. „Dan heb je pas op 1 januari iets te vertellen bij je schoonouders op de koffie”, aldus de organisatie. Meedoen kost 7,50 en iedereen is welkom, mits diegene een -jawel- foute kersttrui draagt. Aanmelden kan via de website.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Recordpoging foute kersttrui op Stadhuisplein
Sluiten