Suzanne van Leeuwen
Suzanne van Leeuwen Binnenland 19 dec 2016

Preventieve actie politie heeft verrassende uitkomst

Politieagenten in Charlois hadden dit weekend wel een heel gemakkelijke arrestatie. Een 29-jarige Rotterdammer liet zich zonder protest preventief fouilleren door de politie. Maar anders dan zijn medewerking deed vermoeden, had de man wel degelijk iets of zijn kerfstok…

Zaterdagnacht kwam de politie een man tegen bij een speelterrein in Tarwewijk. Zij deelde hem mede dat hij preventief gefouilleerd zou worden. Dat was geen probleem, zei de man vriendelijk. Het leek erop dat hij niets te verbergen had, maar niets bleek minder waar. Agenten troffen bij de 29-jarige Rotterdammer een vuurwapen aan en toen zijn persoonlijke gegevens werden nagetrokken in de politiesystemen bleek hij ook nog een gevangenisstraf van 5,5 jaar open hebben staan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Preventieve actie politie heeft verrassende uitkomst
Sluiten