Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 15 dec 2016 / 12:14 uur

Politie deelt beelden van drugsvangst na grote inval

De politie heeft donderdag beelden vrijgegeven van een invalsactie van de politie Schiedam na een groot drugsonderzoek. De video laat zien hoe agenten een loods binnenvallen en stapels zakken met poeder aantreffen. Tegelijkertijd werden invallen gedaan op veertien andere locaties.

In totaal heeft de politie 55.000 euro aan contanten, 2000 kilo versnijdingsmiddelen, 9 auto’s, een onbekende hoeveelheid drugs en (automatische) vuurwapens in beslag genomen. Elf mensen zijn aangehouden.

De inval werd eerder dit jaar gedaan, maar de politie plaatste de video woensdag op YouTube. Diverse arrestatieteams en medewerkers van Team Parate Eenheid waren bij de grote invalsactie betrokken.

Reageer op artikel:
Politie deelt beelden van drugsvangst na grote inval
Sluiten