Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 4 dec 2016 / 12:15 uur

Man belt politie om tandpasta te brengen

De Rotterdamse politie heeft het er zondagochtend maar druk mee: achtervolgingen, geweldsincidenten en logistieke problemen. In die laatste categorie kreeg het Operationeel Centrum wel een heel bijzondere melding binnen. Of de politie even tandpasta langs kon brengen?

De man zit vermoedelijk in een instelling, waar kennelijk de tandpasta op was. „Er wordt wel vaker vanuit instellingen gebeld door ‘verwarde’ personen die aandacht willen en daarvoor de telefoon van de instelling gebruiken. Ze kunnen dan vaak geen andere nummers bellen dan 112”, laat de politie weten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man belt politie om tandpasta te brengen
Sluiten