Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 14 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Inbreker steelt uit lokauto, botst tegen paal

Een inbreker is maandagavond door de mand gevallen toen hij een navigatiesysteem uit een auto op de Stadionweg in Barendrecht stal. Hij pikte het apparaat namelijk niet uit een gewone auto, maar uit een lokauto van de politie. Toen hij vervolgens probeerde te vluchten, botste hij tegen een paal.

De politie had de lokauto aan de Stadionweg geparkeerd vanwege de vele autoinbraken de laatste tijd. Toen de 26-jarige Rotterdammer in de auto inbrak, werden agenten direct gealarmeerd. De dief dacht er even mee weg te komen door in zijn eigen auto te springen en vervolgens een stopteken van de politie te negeren, maar hij kwam niet ver. Tijdens de achtervolging botste hij tegen een paal op de trambaan.

De politie onderzoekt nu of hij ook betrokken is bij andere autoinbraken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Inbreker steelt uit lokauto, botst tegen paal
Sluiten