Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 3 dec 2016
Leestijd: 1 minuut

Geluksvogels dineren boven Rotterdam-Zuid

Ruim 130 uitverkorenen dineren zaterdag boven Rotterdam-Zuid. Aan een grote tafel, hoog bungelend aan een hijskraan krijgen zij culinaire gerechtjes voorgeschoteld en wordt hen alles verteld over de parels van Zuid.

Lees ook: Le opent unieke nailbar na succes nagelstudio

Het etentje op 50 meter hoogte is een actie van het initiatief ZieZuid. „We willen af van het negatieve imago van Zuid en willen samen met de partners van ZieZuid en de inwoners van Rotterdam toewerken naar een ongedeelde stad waar we ons allemaal Rotterdammer voelen en trots op zijn. Dinner in the Sky en volgend jaar het culinaire evenement Tafel op Zuid dragen daar absoluut aan bij”, zegt Elsbeth Haveman van de organisatie.

Via een winactie konden Rotterdammers een stoel aan de tafel in de lucht bemachtigen. In maart kunnen de pechvogels terecht in Zuid voor het tweedaagse culinaire event ‘Tafel op Zuid’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Geluksvogels dineren boven Rotterdam-Zuid
Sluiten