Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 2 dec 2016 / 12:50 uur

Droom komt uit: Broederliefde treedt op in Kasteel

Broederliefde geeft op 29 april een optreden weg in Spartastadion Het Kasteel. Het optreden in ‘hun’ wijk spangen is voor de Rotterdamse rapformatie een droom die uitkomt.

Edson, Jerr, Sjaf, Emms en Mella komen zelf uit Spangen en steken hun liefde voor Sparta niet onder stoelen of banken. In een interview met 3voor12 zeiden de jongens dat ze graag eens in het Spartastadion wilden optreden en op Lowlands droeg een van hen een shirt van de club. Daarom maakte Spartafan en journalist Anton Slotboom een Facebookevenement aan. Zo is het balletje gaan rollen.

Dat het nu echt gaat gebeuren, vindt de initiatiefnemer fantastisch. „Initiatiefnemer vind ik een groot woord, ik heb het aangezwengeld. Ik riep op Facebook dat we die droom moesten laten uitkomen en dat is in goede zin uit de hand gelopen”, lacht Slotboom. „De jongens zijn rolmodellen voor de jeugd in Spangen, wat is er dan mooier dan ze hier te laten optreden en daarmee hun droom te verwezenlijken?”

Achtertuin

Ook Broederliefde zelf is enthousiast. „Het grote nieuws mag eindelijk naar buiten! Letterlijk in onze achtertuin gaan we het grootste Broederliefde feestje tot nu toe bouwen en wij gaan dat doen met jullie & al onze vrienden en familie!”, schrijf de rapgroep op Facebook.

Het grote nieuws mag eindelijk naar buiten! Op 29 april 2017 geven wij een eenmalig, exclusief en mega groot optreden…

Gepostet von Broederliefde am Freitag, 2. Dezember 2016

Ook diverse gastartiesten zullen op 29 april dus hun opwachting maken. Wie dat zijn, wordt later bekendgemaakt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Droom komt uit: Broederliefde treedt op in Kasteel
Sluiten