Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 8 dec 2016 / 12:22 uur

Ali B beoordeelt jong talent in Sophia’s Got Talent

Concurrentie voor The Voice of Holland en Holland’s Got Talent. Het Sophia Kinderziekenhuis organiseerde woensdagavond ‘Sophia’s Got Stars’ en het blijkt dat daar heel wat talent rondloopt. Niemand minder dan rapper en TVOH-coach Ali B beoordeelde dit talent. Hij was een van de juryleden.

Dansen en zingen, de kinderen konden zich voor één avond een échte ster voelen. Natuurlijk zette ook Ali B de boel even op stelten en medejurylid Dilana (die dit seizoen meedoet aan The Voice) trad ook op. Natuurlijk vergezeld door de jonge, talentvolle patiëntjes.

Happy

Eén van de optredens was een dans op Happy van Pharrell Williams. Dansers Talivah, Promedi, Gajebi en Pharel hebben allemaal sikkelcelziekte. De levensverwachting ligt bij deze ziekte rond de 45 jaar. Het Sophia Kinderziekenhuis wil met de dans aandacht vragen voor de ziekte, weet RTV Rijnmond.

And the winner is…

Winnaar van ‘Sophia’s Got Stars’ is Noud. Volgens het ziekenhuis was Ali onder de indruk van hem, al was Noud dat niet zo van Ali.

Reageer op artikel:
Ali B beoordeelt jong talent in Sophia’s Got Talent
Sluiten