Job Halkes
Job Halkes Binnenland 3 nov 2016 / 15:39 uur

Video: Zo gaan agenten om met lastige uitgaansklant

Geen uitgaansavond is hetzelfde voor de politie, maar deze jongen op de Rotterdamse Mauritsweg maakt het wel heel bont. Als hij door uitsmijters buiten is gezet omdat hij meisjes lastigvalt, begint hij te huilen, om even later iedereen ernstige ziektes toe te wensen.

Agenten hebben de handen vol aan deze jongen, die niet wil meewerken omdat zijn vrienden nog binnen zijn. Met vijf man moeten ze hem in bedwang houden. Na een nachtje uitslapen op de vijfde verdieping van het politiebureau werd hij de volgende dag met een boete voor het verstoren van de openbare orde naar huis gestuurd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Zo gaan agenten om met lastige uitgaansklant
Sluiten