Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 22 nov 2016 / 14:57 uur

Daphne start petitie om pitbull uit wijk te krijgen

De Vlaardingse Daphne Ploeg is vastbesloten de pitbull die haar eind september in haar gezicht beet, te weren uit haar wijk. Ploeg is een petitie gestart om dat voor elkaar te krijgen. Afgelopen september werd ze gebeten door een hond. Het resultaat: blijvend letsel.

„Na aangifte te hebben gedaan en contact te hebben gehad met de gemeente Vlaardingen, ben ik na bijna zeven weken nog geen stap verder. Inmiddels is de zaak door de politie geseponeerd met de uitleg dat de eigenaresse er niets aan kon doen. En daardoor kan er ook geen muilkorfgebod komen. Help mij ervoor te zorgen dat er wel een muilkorfgebod komt”, schrijft ze op haar site.

Handtekeningenactie

Om te besluiten met: „Overal spelen er kinderen in de woonwijk en er moet iets gedaan worden.” Inmiddels hebben tientallen mensen hun handtekening achtergelaten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Daphne start petitie om pitbull uit wijk te krijgen
Sluiten