Job Halkes
Job Halkes Binnenland 24 nov 2016 / 16:08 uur

Martin van Waardenberg heeft eigen kledinglijn

Niemand minder dan Rotterdammer en acteur Martin van Waardenberg heeft zijn eigen kledinglijn gekregen. Uit handen van de twee mannen achter het label Nultien en bedenker Leonardo ontving hij in de winkel van het kledingmerk het eerste shirt en trui.

De afbeelding van Van Waardenberg is gebaseerd op de game Grand Theft Auto 5 (GTA). „Ik ben zelf een fanatiek speler, maar ik heb niets met honden of geweld, hoor”, vertelt hij. „Maar dit vind ik wel gaaf. Ik speel graag tot diep in de nacht GTA, maar ik kom nu niet verder. Ik moet nu vlieglessen nemen, maar daar kom ik niet doorheen. Dus wie me kan helpen, graag melden bij mij.” Het shirt was voor hem een verrassing. „Toen ze vroegen of ik het in ontvangst wilde nemen, heb ik natuurlijk ja gezegd.”

Bedenker Leonardo is blij met het resultaat. „We zijn er vorig jaar mee begonnen en we hebben tot nu toe drie ontwerpen gemaakt, waarvan Martin er eentje was. Het is dan ook ontzettend leuk dat hij het in ontvangst wilde nemen.” Wie de andere twee zijn, wil hij nog niet zeggen. „Dat houden we nog geheim, maar dat komt vanzelf wel naar buiten.

Raketwerpen

Van Waardenberg heeft nog wel een suggestie. „Joke Bruijs met zo’n enorme shotgun, dat lijkt me wel wat, haha.” Zelf staat hij nu afgebeeld met een honkbalknuppel. „Dat is mooi hoor, maar ik had liever een raketwerper gehad.”

Het shirt en de trui met de afbeelding van Van Waardenberg erop zijn vanaf nu verkrijgbaar voor respectievelijk 35 en 50 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Martin van Waardenberg heeft eigen kledinglijn
Sluiten