Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 1 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Mannen aangehouden voor grootschalige snoepdiefstal

Twee mannen zijn zondag aangehouden omdat ze ervan worden verdacht grote hoeveelheden snoep uit sport-en schoolkantines te hebben gestolen in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam.

De beheerder van een sportkantine aan de Schiedamse Parkweg meldde zaterdagavond dat er snoepgoed was gejat. De politie kreeg de laatste tijd vaker soortgelijke meldingen en zag zondag een ‘bekende inbreker’ met een openstaande tas vol snoepgoed. Omdat de 28-jarige man uit Rozenburg vaag was over de herkomst van het lekkers, werd hij meegenomen voor verhoor.

Onderzoek

Diezelfde dag hielden de agenten ook een 33-jarige Rozenburger aan, volgens de politie een kompaan van de 28-jarige snoepdief. Onderzocht wordt of deze twee zoetekauwen in verband kunnen worden gebracht met grootschalige diefstal van snoep uit sport- en schoolkantines.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Mannen aangehouden voor grootschalige snoepdiefstal
Sluiten