Job Halkes
Job Halkes Binnenland 16 nov 2016 / 11:49 uur

Knuffelolifantje Olli komt terug als gameheld

Liefhebbers van Olli opgelet. Er komt een heuse Olli-game aan, zo valt te lezen op de facebookpagina van Ollimania. Dat is het bedrijf achter de stripboeken en knuffels van het olifantje. Hij werd in 2013 in één klap beroemd toen Feyenoord en toenmalig hoofdsponsor ASR besloten Blijdorp te steunen met Olli als symbool voor deze campagne.

In de video op de Facebookpagina is te zien hoe de game gaat werken. Doel is om zoveel mogelijk eendjes onderweg te verzamelen. Met behulp van een papieren vliegtuigje vliegt hij door de lucht, om uiteindelijk tegen een schaap te botsen. Het spel kan nu al op veel belangstelling rekenen. Het demofilmpje is meer dan 11.000 keer bekeken en het bericht zelf al honderden keren geliket.

Wanneer het spel op de markt komt, is nog onbekend. Wel zal het beschikbaar zijn in de App Store en via Google Play.

Olli Ball Game

The Olli Game is coming soon.Watch the game trailer here.Like if you like to play it.

Gepostet von Olli am Montag, 14. November 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Knuffelolifantje Olli komt terug als gameheld
Sluiten