Suzanne van Leeuwen
Suzanne van Leeuwen Binnenland 28 nov 2016 / 16:30 uur

Drie tips na flyeractie politie voor 20-jarige John

De politie heeft zondagnacht flyers uitgedeeld in de trein om meer duidelijkheid te krijgen over de dood van de 20-jarige Chi Yin, roepnaam John(ny), Luong uit Maassluis. Maandag 21 november werd zijn lichaam gevonden bij het treinstation in Maassluis-West. Over zijn dood is echter nog veel onduidelijkheid. De flyeractie leverde drie tips op.

„John is door ernstig letsel aan zijn hoofd om het leven gekomen. Wat er precies aan vooraf is gegaan, is nog onduidelijk. De politie onderzoekt alle mogelijke scenario’s, van ongeval tot misdrijf”, is op de flyer te lezen. Een team van zeker twintig rechercheurs is geformeerd om helder te krijgen wat er de laatste momenten van het leven van John is gebeurd.

De route

Zondagavond 20 november zette de werkgever van John hem even voor middernacht af bij treinstation Den Haag Centraal. Via Holland Spoor reisde de jongen naar Schiedam. Om 00.37 uur stapte hij in Schiedam Centrum over op de trein richting Hoek van Holland. Normaal gesproken stapt hij uit op station Maassluis-West. Omdat daar geen camera’s hangen, zijn daar geen beelden van. Feit blijft dat het lichaam van de 20-jarige maandagochtend om 8.15 werd aangetroffen naast het spoor van dat treinstation.

Flyeren

Omdat niet duidelijk is wat er precies is gebeurd, is de politie op zoek naar getuigen. Het rechercheteam deelde daarom in de nacht van zondag op maandag flyers uit in de trein vanaf Schiedam-Centrum naar station Maassluis-West op de tijd dat John in trein heeft gezeten. De actie leverde drie tips op. Die worden momenteel onderzocht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Drie tips na flyeractie politie voor 20-jarige John
Sluiten