Job Halkes
Job Halkes Binnenland 6 nov 2016 / 09:50 uur

Auto rolt van trap in Rotterdam na verkeerde afslag

Een auto is op de Rotterdamse Westzeedijk op zijn kant terechtgekomen nadat de bestuurder verkeerde afslag had genomen. Op de bewuste plek is namelijk alleen een trap, waardoor de bestuurder met auto en al naar beneden stuiterde en over de kop sloeg.

Volgens de wijkagent van het Oude Westen is er gelukkig niemand gewond geraakt. Waarom de bestuurder de verkeerde afslag nam, is onbekend. Op Twitter werden al grappen gemaakt over een verkeerd ingesteld navigatiesysteem of mogelijke dronkenschap.

De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.

https://twitter.com/rjriekwel/status/795114498088640513

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Auto rolt van trap in Rotterdam na verkeerde afslag
Sluiten