Metro
Metro Binnenland 13 nov 2016 / 15:25 uur

Anti-piet betoger duwt verslaggever PowNed voor auto

De enige anti-zwartepietbetoger die nog vastzit in Rotterdam wordt verdacht van zware mishandeling. Volgens politiebronnen zou het gaan om de man die zaterdagmiddag een verslaggever van PowNed onderaan de Erasmusbrug voor een auto duwde.

Verslaggever Dennis Schouten was op pad om verslag te doen van de anti Zwarte Pietdemonstratie in Rotterdam. Als hij probeert wat vragen te stellen worden de demonstranten hem zat. Eentje gaat wel erg ver en vliegt de cameraman en verslaggever aan, zo is te zien op beelden die zijn opgedoken. Schouten wordt voor een rijdende auto geduwd, maar komt gelukkig tegen de zijkant van de wagen aan.

Aanwezige agenten die getuige zijn van het voorval pakken de man meteen op voor ‘zware mishandeling’. De demonstrant zit nog vast.

Bekijk hieronder het filmpje waarop te zien is hoe PowNed-verslaggever Dennis Schouten voor de wagen wordt geduwd:

https://www.youtube.com/watch?v=1RCBdGmYjv4

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Anti-piet betoger duwt verslaggever PowNed voor auto
Sluiten