Job Halkes
Job Halkes Binnenland 21 nov 2016
Leestijd: 1 minuut

Agente pakt inbreker door truc met jasje

Een inbreker is zondag in Papendrecht opgepakt dankzij een slimme truc van een agente. Zij wist de man te pakken door haar jasje binnenstebuiten te keren. Ze was zo onherkenbaar als politiebeambte.

De politie kreeg rond half negen een melding binnen van een inbraak in een woning aan de Trasmolen. Twee agenten waren snel ter plaatse. Zij besloten zich op te splitsen. Eén van hen zocht in de politieauto in de wijk, terwijl haar collega te voet de buurt doorkruiste. Die laatste besloot haar uniformjas uit te trekken en binnenstebuiten te doen.

Dat was een slimme zet, want toen ze even later twee mannen spotte die aan het signalement voldeden stapte ze op het duo af. Toen zij zich bekendmaakte als agent probeerden de twee te vluchten. Een kwam echter niet heel ver en werd direct vastgehouden door de agente. Hij is meegenomen naar het bureau voor verhoor.

De tweede dader is nog spoorloos.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Agente pakt inbreker door truc met jasje
Sluiten