Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 16 okt 2016 / 13:56 uur

Zondagtip: World Food Day

Met een graad of 20 is het zondag waarschijnlijk de laatste mooie dag van het jaar. Die wil je natuurlijk goed benutten. En hoe kan dat beter dat met lekker eten op World Food Day op het Schouwburgplein?

Dit gloednieuwe festival geeft je op wereldvoedseldag – zondag 16 oktober – van 13.00 tot 21.00 uur een exclusief kijkje in de keuken van regio Rotterdam. Op het Schouwburgplein demonstreert Rudolph van Veen zijn kookkunsten en wordt onder meer een foodquiz gehouden waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. Bovendien kun je op supermarktsafari, de kas in met een tomatenteler en is er een hele reeks talkshows over eten in de Rotterdamse Schouwburg die je kunt bijwonen.

Wat kost het?

Het festival is grotendeels gratis, alleen de excursies kosten 2,50 per persoon.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zondagtip: World Food Day
Sluiten