Iris Hermans
Iris Hermans | LinkedIn Binnenland 4 okt 2016 / 10:02 uur

Zij bezorgen katten de maaltijd van hun leven

Niet voor de poes, de bezorgservice van Foodora op Dierendag. Of eigenlijk juist wel…

Culinaire katten

Behalve hongerige stadsgenoten, bezorgen ze vandaag Amsterdamse katten voor 2, 99 euro de dag van hun leven. Of in elk geval hun maaltijd. Geen karige brokjes vandaag, maar vijf verschillende menu’s van het culinaire kattenmerk Gourmet met keuze uit zalm, kalkoen, tonijn of rund. Hun baasjes kunnen uiteraard ook een menu laten bezorgen, of een vorkje mee prikken met hun huisdier: het is tenslotte maar een keer per jaar Dierendag.

https://www.instagram.com/p/BLItMB9gQU2/

Goede match

Foodora, de bezorgservice herkenbaar aan de kleur roze die het straatbeeld steeds meer inkleurt, zag een goede match met Werelddierendag. „We willen altijd de beste gerechten bezorgen en hebben voor ieder wat wils, zelfs op deze dag voor deze doelgroep”, vertelt Country Manager Vincent Hosman. „Want net als mensen zijn katten ook fijnproevers. Een unieke samenwerking met een knipoog.”

Bier

Zelf heeft hij geen kat, veel van zijn collega’s wel, „en reken maar dat we die vandaag extra verwennen met een goed poezenmaaltje!” De bezorgservice timmert lekker aan de weg en heeft ook onlangs een eigen speciaalbier gelanceerd in samenwerking met Brouwerij Troost. Extra speciaal vandaag, besluit dierenvriend Hosman, „om te proosten op Dierendag.”

foodora heeft nu haar eigen speciaalbier! Lees hier alles wat je erover moet weten..

Gepostet von foodora am Donnerstag, 29. September 2016

Reageer op artikel:
Zij bezorgen katten de maaltijd van hun leven
Sluiten