Job Halkes
Job Halkes Binnenland 27 okt 2016 / 12:56 uur

Video: Zo gaan de hulpdiensten te werk bij brand

Een telefoontje komt binnen op 112. Er is een brand in een appartement in Schiedam. Met meerdere eenheden wordt er vol gas gegeven naar de Alphons Ariensstraat. Ter plekke blijkt het om een grote brand te gaan.

Agenten moeten alles op alles zetten om de situatie snel zo veilig mogelijk te maken, terwijl ook de brandweer met spoed komt aanrijden. In het door de politie vrijgegeven filmpje is goed te zien hoe de diensten op elkaar inspelen. Drie mensen die rook hebben ingeademd, worden gecontroleerd door ambulancemedewerkers.

De brand wordt uiteindelijk geblust. De oorzaak blijkt een strijkijzer te zijn dat nog aanstond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Zo gaan de hulpdiensten te werk bij brand
Sluiten