Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 12 okt 2016 / 15:48 uur

Shawn Mendes en Zara Larsson naar Rotterdam voor EMA

Rotterdam wordt begin november overspoeld door internationale popsterren. Shawn Mendes, DNCE, Zara Larsson en Lukas Graham komen 6 november namelijk naar Rotterdam om op te treden tijdens de MTV European Music Awards (EMA’s). Dat maakt MTV woensdag bekend.

Dinsdag werd al bekendgemaakt dat ook Bruno Mars het podium van Ahoy Rotterdam zal beklimmen tijdens het muziekspektakel. MTV maakt binnenkort meer artiesten bekend die op 6 november Ahoy aandoen. Fans kunnen nu al stemmen op hun favoriete acts.

Eerste keer

„Ik kan niet wachten om in november in Rotterdam op te treden!”, aldus Shawn Mendes, die genomineerd is voor vier awards. Voor alle acts geldt dat zij één of meerdere EMA-nominaties op zak hebben en voor het eerst optreden tijdens de MTV EMA’s.

DNCE zal niet alleen een optreden weggeven op 6 november, maar ook een Album Listening Party hosten op 4 november in Rotown. Kaarten hiervoor zijn alleen te winnen.

EMA’s

De EMA’s is een van de grootste muziekshows ter wereld en wordt dan ook wereldwijd live uitgezonden op MTV. Het is de tweede keer dat het evenement in de Maasstad wordt gehouden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Shawn Mendes en Zara Larsson naar Rotterdam voor EMA
Sluiten