Job Halkes
Job Halkes Binnenland 20 okt 2016 / 12:56 uur

OneRepublic naar Ahoy voor de MTV EMA 2016

Opnieuw heeft de organisatie van de MTV EMA 2016 een naam bekendgemaakt van een grote act die op 6 november in Ahoy te zien zal zijn. Nadat eerder al namen als Bruno Mars en Shawn Mendes naar buiten kwamen, is nu de komst van de band OneRepublic bevestigd.

Volgens de organisatie komen er de komende dagen en weken nog meer namen bij. De awardshow wordt gepresenteerd door zangeres Bebe Rexha, die eerder een hit scoorde met Martin Garrix. Andere artiesten die aanwezig zullen zijn, zijn DNCE, Lukas Graham en Zara Larsson.

De dagen voor het festijn in Ahoy zijn er in de stad diverse randactiviteiten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
OneRepublic naar Ahoy voor de MTV EMA 2016
Sluiten