Kasper Hermans
Kasper Hermans Binnenland 16 okt 2016 / 18:20 uur

Homokoppel mishandeld op de Amsterdamse pont

Een homokoppel van 55 en 60 jaar is zaterdagnacht mishandeld op de pont naar Amsterdam Centraal, dat meldt de politie van de hoofdstad op Facebook. Volgens de politie begon de vechtpartij na een discussie.

„De twee slachtoffers zijn hierbij ook uitgescholden vanwege hun geaardheid”, zo staat er op de Facebook-pagina. „Eén van de slachtoffers is tegen de grond geslagen en meerdere keren in zijn gezicht getrapt. Een omstander heeft geprobeerd de daders te stoppen, maar werd vervolgens ook uitgescholden.”

Uiteindelijk hebben omstanders er gezamenlijk toch voor gezorgd dat de belagers stopten met hun acties. Vanwege de vele getuigen heeft de politie ook veel informatie verkregen over de mannen. De politie is dan ook duidelijk richting de daders: „Meld je aan het bureau, anders komen we jullie halen!”

Het was weer erg druk afgelopen nacht. Er zijn meer dan 30 aanhoudingen verricht, onder andere voor verschillende…

Gepostet von Politie Amsterdam Centrum-Burgwallen am Sonntag, 16. Oktober 2016

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Homokoppel mishandeld op de Amsterdamse pont
Sluiten