Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 24 okt 2016 / 13:16 uur

Held Vincent bezoekt kindjes die hij redde

De 26-jarige Vincent Bakker bracht zondag een bezoek aan de twee kinderen die hij vorige week uit een brandende auto redde. „Onze allergrootste held aller tijden is bij ons op bezoek geweest”, laten de ouders van het 3-jarige jongetje en 2 maanden oude meisje via Facebook weten.

Als gezin hebben wij de afgelopen dagen geen publiciteit of media opgezocht. We hebben ervoor gekozen om, voor zover dit…

Gepostet von Marnix Cud am Sonntag, 23. Oktober 2016

De held uit Spijkenisse bedacht zich donderdag geen moment toen hij onderweg naar een klus een auto in brand zag staan op de A20. Hij zette zijn busje achter het brandende voertuig, tikte het raampje in (omdat de deuren waren vergrendeld) en haalde een van de kinderen uit de auto. Samen met de politie bracht hij ook het andere kind in veiligheid.

Dankbaar

Tijdens het bezoek hebben Bakker en de familie nader kennisgemaakt en over het voorval gesproken. De ouders zijn hem eeuwig dankbaar. „Met zijn bezoek hebben we de kans gekregen Vincent nogmaals te bedanken, ook al kunnen we met geen woord uitdrukken hoe dankbaar wij hem zijn.”

Reageer op artikel:
Held Vincent bezoekt kindjes die hij redde
Sluiten