Job Halkes
Job Halkes Binnenland 11 okt 2016 / 17:00 uur

Fotowedstrijd: Een echte Rotterdammer gezocht

Rotterdam is mooi, Rotterdam is rauw. Maar het zijn natuurlijk de mensen die de stad maken. Metro en de Facebookpagina Kom ie uit Rotterdam dan? zoeken daarom foto’s van echte Rotterdammers. De mooiste en meest gelikete foto’s zijn in januari te zien tijdens een speciale tentoonstelling in de bibliotheek.

Deze keer hebben we een foto ingestuurd door ‎Laurence Van de Polder verkozen tot dagwinnaar, want deze Rotterdammer Frans van den Polder helpt menigeen aan de vitamientjes. Vind je hem mooi? Like deze foto dan voor woensdagavond 19.00 uur.

Heb je zelf ook een mooie foto van een echte Rotterdammer? Post die dan op facebook.com/010inbeeld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fotowedstrijd: Een echte Rotterdammer gezocht
Sluiten