Job Halkes
Job Halkes Binnenland 18 okt 2016 / 10:14 uur

Feyenoordlied voor klassieker scoort op Youtube

Een lied gemaakt door twee Feyenoordsupporters is binnen een dag 15.000 keer bekeken op Youtube. De in Rotterdam geboren en getogen Bizzy Blaze en Remy Ridotto maakten dit nummer in aanloop naar de Klassieker tegen Ajax van aanstaande zondag.

De track, met de naam ‘Rood | Wit’ is een ode aan de club en de stad. De mannen willen Feyenoord een muzikaal zetje in de rug geven in deze belangrijke week. „ Feyenoord heeft na 9 wedstrijden nog altijd de volle honderd procent score en daar kan Nederland alleen maar respect voor hebben”, zo schrijven de twee. Met de muzikale oppepper hoopt het duo dat Feyenoord donderdag van Zorya Luhansk wint en natuurlijk zondag van Ajax, de aartsrivaal.

De houseversie is geproduceerd door FRFC1908 en is hieronder te beluisteren. Later deze week komt er voor de liefhebbers nog een hardstyle remix.

Reageer op artikel:
Feyenoordlied voor klassieker scoort op Youtube
Sluiten