Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 24 okt 2016 / 09:50 uur

Familieruzie op vluchtstrook A20

Ruziemaken in de auto is voor velen een bekend fenomeen. Vervelend, want je bent in de kleine ruimte tot elkaar veroordeeld totdat de bestemming is bereikt. Althans, meestal. Een familie maakte het dit weekend echter wel heel bont en besloot hun ruzie uit te vechten op de vluchtstrook van de A20.

Hulpverleners kregen zaterdag-op zondagnacht een melding van meerdere auto’s op de vluchtstrook bij Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse zagen zij een man op de grond liggen die mogelijk onwel was geworden. Na controle van ambulancepersoneel bleek hij echter weinig te mankeren en werd al snel duidelijk dat het om een familieruzie ging. Waar de ruzie over ging is niet duidelijk.

Roos Autoberging, die net als de politie en ambulance op de melding afkwam, plaatste foto’s van het incident op Facebook.

Wat begon als een melding onwelwording eindigde in een familieruzie. In meldkamer kwam de melding binnen ;…

Gepostet von H.Roos – Autoberging.nl am Sonntag, 23. Oktober 2016

Misselijk

De politie sommeerde de familie verder te rijden, maar kwam de ruziemakers vervolgens opnieuw tegen nabij Capelle aan den IJssel. De man die eerder al onwel zou zijn geworden, zei zich deze keer misselijk te voelen. Opnieuw oordeelde ambulancepersoneel dat hij niets mankeerde, aldus Nieuws op Beeld.

Consequenties

De politie heeft de gegevens van de inzittenden genoteerd. Er wordt nog uitgezocht wat de eventuele consequenties zijn.

Stoppen op de vluchtstrook is om veiligheidsredenen alleen toegestaan in noodgevallen en bij pech. De mist maakte het zaterdag-op zondagnacht extra gevaarlijk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Familieruzie op vluchtstrook A20
Sluiten