Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 13 okt 2016 / 09:56 uur

Exclusief: de nieuwe single van The Kik

Goed nieuws voor fans van The Kik. De band met Rotterdamse roots werkt hard aan een nieuw album. Donderdag geven ze alvast een voorproefje met hun single Mooie Meid, die Metro als eerste mag laten horen.

De single gaat, hoe kan het ook anders, over een mooie meid. Een veel te mooie meid voor de heren, om precies te zijn.

Het nieuwe album komt in januari uit.

The Kik

The Kik is een (neder)beat band en onder meer bekend van de hits Simone en Toen Was Geluk Heel Gewoon, de titelsong van de gelijknamige film. Bovendien was de band, met leden uit Rotterdam, Tilburg en Veenendaal, een seizoen lang de huisband van het VARA-programma De Wereld Draait Door.

Reageer op artikel:
Exclusief: de nieuwe single van The Kik
Sluiten