Job Halkes
Job Halkes Binnenland 11 okt 2016 / 12:44 uur

Bruno Mars komt naar Rotterdam voor MTV EMA

Niemand minder dan superster Bruno Mars treedt op 6 november op in Ahoy tijdens de MTV European Music Awards 2016. De Amerikaan laat daar zijn nieuwe single 24K Magic horen, die afgelopen vrijdag werd uitgebracht.

Mars is de eerste grote naam die bekend wordt gemaakt. „We vinden het geweldig dat we Bruno’s terugkeer naar het EMA-podium aan kunnen kondigen en kunnen geen betere manier bedenken om onze grootste avond van het jaar mee af te trappen”, aldus Bruce Gillmer, EVP music and talent programming voor MTV International en uitvoerend producent van de MTV EMA 2016. „Er komen nog meer verrassingen aan!”

De EMA is een van de grootste muziekshows wereldwijd en doet voor de tweede keer Rotterdam aan. Rondom 6 november is er van alles te doen in de stad op muziekgebied om het publiek op te warmen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bruno Mars komt naar Rotterdam voor MTV EMA
Sluiten