Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 21 sep 2016 / 12:35 uur

Stel steelt nieuwe wasmachine van onderbuurman

Een man en een vrouw uit Dordrecht zijn dinsdagavond aangehouden voor het stelen van de nieuwe wasmachine van hun onderbuurman. Het apparaat werd vorige week afgeleverd in een flatportiek aan de Buizerdstraat. Toen de 24-jarige onderbuurman het apparaat met een vriend naar boven wilde tillen, was deze ineens verdwenen.

Na wat ‘eigen onderzoek’ kwam de man er dinsdag achter dat zijn splinternieuwe wasmachine de vuile was van zijn bovenburen weer vlekvrij maakte. Zelf mocht hij niet bij ze binnenkomen, maar de politie trof het apparaat inderdaad (aangesloten) in de woning aan. De verpakking lag nog in de kamer.

De buurvrouw van 21 en buurman van 24 jaar zijn aangehouden. De wasmachine staat nu waar hij hoort: in de woning eronder, bij de rechtmatige eigenaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stel steelt nieuwe wasmachine van onderbuurman
Sluiten