Eva de Reus
Eva de Reus Binnenland 24 sep 2016 / 08:49 uur

Rotterdam Pride viert seksuele diversiteit in 010

Het is feest in Rotterdam. Dit weekend wordt de vrijheid van seksuele diversiteit gevierd in de stad. De Rotterdam Pride is vrijdag van start gegaan met de Pride Walk. Een grote kleurrijke groep liep met regenboogvlaggen door het centrum.

Lees ook: Tofik Dibi geeft startschot voor Pride Walk

Er worden dit weekend veel activiteiten georganiseerd om de seksuele diversiteit te vieren. Zo rijdt er een regenboogtram door het centrum van Rotterdam en verandert het Schouwburgplein in een long stay camping vol gezelligheid.

Het is de derde keer dat het evenement wordt georganiseerd. De bedoeling van het festival is om een brug te bouwen tussen de LHBTQI- en de hetero-gemeenschap.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Rotterdam Pride viert seksuele diversiteit in 010
Sluiten