Jordy Kruse
Jordy Kruse Binnenland 24 sep 2016 / 20:10 uur

Politie schiet man in arm in Rotterdam

In Rotterdam heeft de politie na een wilde achtervolging door de stad een man in zijn arm geschoten. De verdachte kon niet veel later worden opgepakt, hij is naar het ziekenhuis gebracht met een schotwond.

Een politieman herkende zaterdagavond de auto waarin twee mannen zaten van een eerdere bedreiging met een vuurwapen. Toen de twee in de gaten kregen wat er aan de hand was, gingen ze er op hoge snelheid vandoor. De agent zette de achtervolging in. Het stel reed zich na enige tijd klem.

https://twitter.com/Wim_Rietveldt/status/779748935657222144

Toen de diender het tweetal op wilde pakken is een schot gelost. De man die werd geraakt kon daarna snel worden opgepakt, zijn partner wist te ontsnappen. Naar hem wordt momenteel gezocht met een helikopter.
In de auto werd een vuurwapen gevonden, meldt de politie.

https://twitter.com/Wim_Rietveldt/status/779746442755858432

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Politie schiet man in arm in Rotterdam
Sluiten