Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 12 sep 2016 / 08:38 uur

Parade aan topmodellen in Rotterdam voor mode-expo

Het Nederlandse topmodel Lara Stone heeft vrijdagochtend een kort bezoek gebracht aan Rotterdam. De internationale schoonheid stapte onder grote belangstelling het Centraal Station van de Havenstad binnen. Dit alles ter promotie van de tentoonstelling van modefotograaf Peter Lindbergh in de Kunsthal.

Naast Stone zijn ook de modellen Cindy Crawford, Milla Jovovich en Eva Herzigova voor de mode-expositie A different vision on fashion photography in de stad. Lindbergh kreeg de eerste generatie supermodellen voor de camera. De tentoonstelling is te zien tot en met 12 februari 2017 en opent zaterdag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Parade aan topmodellen in Rotterdam voor mode-expo
Sluiten