Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 28 sep 2016 / 17:06 uur

Máxima verrast Rotterdamse school met werkbezoek

Koningin Máxima heeft woensdag een verrassingsbezoek gebracht aan het Zadkine Startcollege in Rotterdam. Tot een half uur voor haar bezoek was de school in de veronderstelling dat minister Bussemaker zou komen.

Zadkine Startcollege helpt studenten die om diverse redenen eerder geen diploma hebben gehaald binnen een jaar alsnog een mbo-diploma te halen. Máxima sprak met studenten Entree Werk die de opleiding Assistent installatie- & constructietechniek volgen en woonde een deel van de les bij met jonge moeders. Met deze moeders sprak ze over hun ervaringen met het lesprogramma.

Het werkbezoek werd afgesloten met een informeel samenzijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Máxima verrast Rotterdamse school met werkbezoek
Sluiten