Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 13 sep 2016 / 10:05 uur

Man kletsnat opgepakt na verstoppen drugs in sloot

Een 33-jarige Rotterdammer is dit weekend opgepakt omdat verdacht wordt van het bezitten van een kilo cocaïne. De man reed met zijn scooter ergens waar dat niet mocht. Toen agenten hem daarop wilden aanspreken, reed hij weg en verstopte hij de drugs snel in een sloot.

De agenten waren hem echter gevolgd en zagen de man van zijn snorfiets stappen, iets uit zijn buddy halen en in het riet langs de waterkant duiken. Toen de man daarna zeiknat en zonder tasje terugkwam, hield de politie hem alsnog aan. Na een korte zoektocht werd ook het tasje met daarin de cocaïne gevonden. De man zit nog vast.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man kletsnat opgepakt na verstoppen drugs in sloot
Sluiten