Suzanne van Leeuwen
Suzanne van Leeuwen Binnenland 12 sep 2016 / 14:31 uur

Knuffelactie van ADO in De Kuip gaat viral

De knuffelactie van supporters van ADO Den Haag is ook in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Het filmpje van ADO-fans die zondag in De Kuip knuffelbeesten naar patiëntjes van het Sophia Kinderziekenhuis gooiden, gaat de hele wereld over.

Van BBC Sport tot AS Mexico: de knuffelgooiende ADO Den Haag-supporters waren onderwerp van gesprek op diverse internationale nieuwswebsites. In de twaalfde minuut van de wedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag gooiden fans van ADO pluche beesten naar kinderen van het Sophia Kinderziekenhuis. De kids waren door Feyenoord uitgenodigd om hen een mooie dag te bezorgen. ADO-supporters besloten die dag nog mooier te maken door knuffelbeesten mee te nemen naar de Kuip.

https://www.youtube.com/watch?v=CujOB3e1-CM

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Knuffelactie van ADO in De Kuip gaat viral
Sluiten