Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 13 sep 2016 / 17:41 uur

Fotowedstrijd: Dit is Rotterdammer Dana van Det

De afgelopen maanden zijn Metro en de Facebookpagina Kom Ie Uit Rotterdam Dan? op zoek geweest naar de mooiste foto’s van Rotterdam. Dat leverde duizenden mooie plaatjes op. Nu vervolgen we de wedstrijd op een iets andere manier: we willen Rotterdammers zélf zo mooi mogelijk in beeld.

„We zijn ontzettend blij met alle foto’s die we hebben ontvangen. Ze waren van hoge kwaliteit en heel erg verrassend. Toch zagen we wel dat het steeds lastiger wordt om nog een originele foto te vinden. Daarom hebben we besloten om de wedstrijd vanaf 5 september iets anders te gaan insteken”, legt Job Halkes van Metro uit.

Rotterdammer

„Iedereen kent wel iemand die symbool staat voor de echte Rotterdammer”, vult Danny Kristel van Kom Ie Uit Rotterdam Dan? aan. Voor de dagwinnaar van vandaag, Olivier van Det, is dat dochter Dana. Olivier postte de foto op de wedstrijdfacebookpagina 010 in beeld.

„Dit is Dana van Det. Een geboren en getogen Rotterdammer en ze is ‘al’ vijf jaar oud. Dat kun je wel horen aan het Rotterdams dat ze meekrijgt”, aldus Timo.

Tot dinsdagmiddag 17.00 uur kun je deze foto liken. Wie aan het eind van de week in 24 uur de meeste likes heeft gehaald, is weekwinnaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Fotowedstrijd: Dit is Rotterdammer Dana van Det
Sluiten