Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 29 sep 2016

FIFA 17 spelen tegen Kenneth Vermeer in Media Markt

Liefhebbers van de voetbalgame FIFA 17 konden donderdag in verschillende Media Markt-vestigingen een potje FIFA spelen tegen bekende voetballers als Kenneth Vermeer, Tom Beugelsdijk, Yassin Ayoub en Soufiane Touzan. De profs namen het ter ere van de lancering van de nieuwe editie van het spel op tegen bezoekers van Media Markt-vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Wie denkt dat het daarbij blijft, heeft het mis. Voor de release wordt namelijk groots uitgepakt en dit was slechts een ‘voorronde’. De winnaar per vestiging wint een Playstation 4 en FIFA 17-game en reist samen met de voetballer naar de finale in Media Markt Arena, waar de vier finalisten de strijd tegen elkaar aangaan. De winnaar van deze halve finale neemt het vervolgens op tegen een mysteryguest.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
FIFA 17 spelen tegen Kenneth Vermeer in Media Markt
Sluiten