Iris Hermans
Iris Hermans Binnenland 7 sep 2016
Leestijd: 1 minuut

Eerste Hangover Bar ter wereld in Amsterdam

Bang zijn voor een kater de dag na je wilde feest/uit de hand gelopen kroegavondje hoeft niet meer.

Ingrediënten

In elk geval niet op 23, 24 of 25 september, dan opent voor de eerste keer de Hangover Bar in De Pijp. Om een kater te doorstaan, heb je aantal ingrediënten nodig, weet initiatiefnemer Joep Verbunt van matrassenstartup Matt Sleeps. „Een goed matras natuurlijk, lekker eten, gezelligheid en veel vitamines.”

Zuurstofbar

Ook is er in deze allereerste Hangover Bar ter wereld een zuurstofbar om weer goed op adem te komen, evenals een groene oase van planten en palmbomen naast de bedden. Van 10:00 tot 18:00 uur is de bar geopend en been bier en wijn hier, louter katerbestrijdingsproducten zoals kokoswater en een speciaal hangovermenu.

https://www.instagram.com/p/BKCySkyDcCU/

Niet voor iedereen…

Niet iedereen komt binnen, waarschuwt hij. „Je moet wel écht brak zijn.” Geen strenge portiers bij de deur, wel minstens zo strenge katerinspecteurs. En hoe ze dat testen? Met een blaastest bijvoorbeeld, weet Verbunt. „De dag erna is er zeker nog een promillage te vinden.” Of de ruiktest en de creatieve ondernemer begint te lachen, „snel en efficiënt, maar niet zo prettig voor onze inspecteurs.”

Haar in knot

En dan is er nog altijd de outfit test. Doe je haar in een slonzige knot en trek je vaal gewassen trainingsbroek aan, dan weet je zeker dat je binnenkomt. Hij heeft er nu al zin in, besluit hij, ,„brak zijn was nog nooit zo lekker!” Hier kun je je alvast aanmelden voor de brakheidservaring, voorpret is tenslotte het halve werk.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Eerste Hangover Bar ter wereld in Amsterdam
Sluiten