Metro
Metro Binnenland 18 sep 2016 / 22:30 uur

Club Capital: Equal Yoga

De Amsterdamse Lotte, Rebecca en Rachel geven je om de beurt een tip op het gebied van eten, drinken, uitgaan, lifestyle en fashion in Amsterdam. Deze keer: Rebecca Boektje.

Equal Yoga, de nieuwe Hot Power Yoga Studio in Oost, is pas geopend. Inmiddels ben ik fan en kom ik hier minimaal een keer per week.

Equal Yoga zit in een prachtig oud pand aan de Linnaeusstraat en is omringd door allerlei andere leuke hotspots. Als eerste (hot) yogastudio in Oost is deze plek nu al mateloos populair.

Oprichters Martijn Peters en Bastiaan van Ede zaten hiervoor bij Absolute Yoga en hebben aan een nieuw yogaconcept gewerkt. De lesstructuur is overzichtelijk en voor zowel beginnende als gevorderde yogi’s ideaal. Er zijn drie type lessen met allemaal een duidelijke omschrijving, zodat je exact weet wat je te wachten staat.

32 tot 36 graden

Alle lessen duren een uur en worden gegeven bij temperaturen van 32 tot 36 graden (vandaar de term Hot Yoga). De lessen zijn weliswaar wat korter dan gemiddeld, maar vergis je niet, ze zijn wel zwaar!

Voor meer info en roosters, check de website.

Adres: Linnaeusstraat 30, 1092 CL Amsterdam

Cijfer: 9,5
Prijs / Kwaliteit: *****
Service en professionaliteit *****
Design en ambiance: *****

Voor andere leuke hotspots in Amsterdam, klik hier.
Volg MyTravelBoektje ook op Instagram en blijf altijd op de hoogte!

Lees ook: Club Capital over 10DAYS

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Club Capital: Equal Yoga
Sluiten