Donna van der Kolk
Donna van der Kolk Binnenland 25 sep 2016 / 09:20 uur

Blijdorp Festival krijgt wintereditie

Het Rotterdamse Blijdorp Festival krijgt na drie zomeredities dit jaar voor het eerst ook een wintereditie. Op zaterdag 3 december wordt de Van Nelle Fabriek, waar de nieuwe variant van het festival plaatsvindt, omgetoverd tot winterwonderland met een iglodorp en ijssculpturen.

Tevens kun je behalve veel ijs een sinterklaasviering, verschillende kunstenaars, vuurkorven en een hoop Jägermeister verwachten op het winterse kunst- cultuur- en muziekfestival. En natuurlijk, zoals het het Blijdorp Festival betaamt, ‘de beste nationale en internationale dj’s’. Wie op 3 december het podium betreden is echter nog niet bekend.

Het evenement wordt georganiseerd door Contra Music. De kaartverkoop start maandag 26 september.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Blijdorp Festival krijgt wintereditie
Sluiten