Daisy Heyer
Daisy Heyer Binnenland 11 sep 2016 / 09:20 uur

Amsterdamse makelaar heeft liever geen Dave Roelvink

Dave Roelvink wil graag op zichzelf wonen, maar de Amsterdamse makelaars hebben niet echt veel zin om de zoon van zanger Dries Roelvink te helpen aan een huis in de stad. Dat is te zien in het nieuwe programma van Dave, Dave Het Huis Uit.

In het programma is Dave op zoek naar een woning in het centrum van Amsterdam, ,,het liefst in de buurt van de Pijp of de Jordaan.” Maar hoewel Dave met zijn dj-carrière een aardig zakcentje verdient, lijken de makelaars niet zo enthousiast als ze eenmaal doorhebben wie ze aan de telefoon hebben.

De Dave Roelvink?

„Ben jij dé Dave Roelvink?” vraagt een van de makelaars aan Dave, die dat lachend bevestigt. „Dan heb je zeker geen woning?!” vervolgt Dave met een bulderende lach. „Ja, gezien de situatie denk ik dat wij je als bedrijf helaas niet verder kunnen helpen”, geeft de medewerker schoorvoetend toe.

Een stomverbaasde Dave laat zich niet kisten en belt rustig verder, maar ook een andere makelaar meldt dat „het toch wel even een dingetje is”, als Dave zijn volledige naam noemt.

‘Foutje’

Dave begrijpt er niks van. „Wat verwacht je dan? Dat ik in mijn eigen huis de hele teringzooi ga afbreken ofzo? Dat ga je toch niet doen?! Het slaat nergens op, maargoed”, zegt hij ietwat verloren in de camera.

Dave Roelvink werd in 2014 opgepakt vanwege een sieradenroof uit een villa in Burgerbrug waar hij bij betrokken zou zijn. Uiteindelijk werd de zanger vervolgt voor het verspreiden van een seksfilmpje, dat in hetzelfde huis gemaakt was.

„Ik heb een foutje gemaakt, daar kunnen we lang of kort over praten. Maarja, ik denk dat iedereen fouten maakt. Het doet best wel pijn, want mensen zien je toch als een soort imbeciel. Ik heb mijn leven gebeterd, maar het is hoe het is helaas”, zegt Dave over het feit dat makelaars liever niet met hem in zee gaan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Amsterdamse makelaar heeft liever geen Dave Roelvink
Sluiten