Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 1 sep 2016 / 16:06 uur

Afrojack: Rotterdam op z’n kop zetten in MTV-week

De dj’s Afrojack en Monica Geuze zetten dit najaar Rotterdam op stelten tijdens de MTV Music Week. In de Havenstad werden de twee donderdagmiddag gepresenteerd als ambassadeurs van het 4-daagse muziekevenement dat plaatsvindt voorafgaand aan de MTV Europe Music Awards (EMA). Ook model en MTV-gezicht Kay Nambiar voegt zich bij het duo.

„Rotterdam is mijn thuisstad en om die te vertegenwoordigen is echt heel dope. We gaan er hier een knalfuif van maken”, spreekt Afrojack vanuit een hotelkamer met uitzicht op de Erasmusbrug. Op de vraag of de internationaal geroemde dj gedurende de muzikale week ook zelf achter de draaitafel gaat staan, blijft het eerst stil. Er worden blikken gewisseld met zijn management om vervolgens: ‘Fuck it, ja! Natuurlijk ga ik hier optreden’ te roepen. Waar houdt de dj nog even voor zichzelf.

Ook Monica is van plan Rotterdam van zijn beste kant te laten zien. „Ik zal in club Annabel een avond hosten. We organiseren dit event met z’n allen, maar wel allemaal op onze eigen manier.”

Knalfuif

Rotterdamse, nationale en internationale artiesten zullen Rotterdam in de week van 2 tot 6 november aandoen. Onder meer Broederliefde klimt op de bühne. „Er komen echt grote namen”, verzekert Afrojack. Welke dat zijn, blijft nog even geheim. Zelf vindt hij het geweldig om in zijn ‘eigen’ stad te draaien. „Het is geweldig om in het buitenland te draaien, maar het is nog veel geweldiger om in je geboortestad te draaien. Mijn vrienden, familie en kennissen van vroeger zijn nu ineens allemaal in staat om langs te komen. En die komen ook allemaal.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Afrojack: Rotterdam op z’n kop zetten in MTV-week
Sluiten