Daniëlle Rijsdijk
Daniëlle Rijsdijk Binnenland 9 sep 2016 / 08:39 uur

Afrojack houdt ‘sick’ verjaardagsfeest in Rotterdam

Je hebt verjaardagsfeesten en je hebt vérjaardagsfeesten. Die van Afrojack, de wereldberoemde dj Nick van de Wall uit Spijkenisse, valt duidelijk in de laatste categorie. De beste man werd in de nacht van donderdag op vrijdag 29 jaar en vierde dat met veel glitter en glamour in Villa Thalia in Rotterdam.

Sick

Naar eigen zeggen was het een ‘sick’ feestje. Op een vuurspuwende touringcar maakte hij zijn entree en de dj’s Martin Garrix en Sunnery James draaiden. Naast bekende plaatjesdraaiers waren er ook bekende Nederlanders aanwezig. Een van hen was cabaretier Jandino Asporaat, die optimaal genoot. „Ik heb het zo naar mijn zin gehad, de laatste keer dat ik om 06.43 uur thuis van een feest kwam, was ik 18”, schreef hij op Twitter. Afrojack zelf bedankte zijn fans vrijdagmorgen voor hun aanwezigheid. „Vanavond was geweldig, alle zangers, zangeressen, djs, performers en vrienden, dankjewel!!!!!”

Jandino

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Afrojack houdt ‘sick’ verjaardagsfeest in Rotterdam
Sluiten