Job Halkes
Job Halkes Binnenland 25 aug 2016 / 09:26 uur

Video: Politie Rotterdam op zoek naar mitrailleur

Opnieuw heeft de politie Eenheid Rotterdam een heftige video op hun Youtubekanaal 24/7 gezet. In het filmpje is te zien hoe agenten op zoek gaan naar twee mannen met een mitrailleur, die even daarvoor zijn gezien door een buurtbewoner. Uiteindelijk treft de politie twee AK47’s aan.

Het voorval vond plaats op 10 mei van dit jaar. Te zien is hoe de agente voorzichtig te werk gaan om zoveel mogelijk sporen te behouden. Helaas heeft de politie nog niet kunnen achterhalen wie de mannen zijn die met de wapens rondliepen.

Bekijk hieronder het filmpje:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Video: Politie Rotterdam op zoek naar mitrailleur
Sluiten