Job Halkes
Job Halkes Binnenland 2 aug 2016
Leestijd: 1 minuut

Stel haalt na twee jaar trouwkleding op bij stomerij

Een verliefd stel heeft dinsdag na twee jaar hun trouwkleding opgehaald bij een stomerij in Rotterdam-Feyenoord. Door geldgebrek konden de twee tortelduifjes de jurk niet eerder ophalen en werd ook de bruiloft uitgesteld. Wel moest de politie erbij komen, omdat de eigenaar in eerste instantie weigerde de trouwkleding mee te geven.

Het stel was het bonnetje namelijk kwijtgeraakt en ze weigerde de eigenaar een identiteitskaart te laten zien. Op zijn beurt weigerde de eigenaar van de wasserij om het pak en de jurk mee te geven. Opgetrommelde agenten hebben bemiddeld en konden het stel overhalen om zich toch te legitimeren bij de eigenaar. Die gaf daarop alsnog de kleding af.

Helaas is het verkeerde pak meegegeven en moet het stel nog een keer terug naar de stomerij. De twee willen nu ze wel geld hebben zo snel mogelijk een datum prikken om alsnog te trouwen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Stel haalt na twee jaar trouwkleding op bij stomerij
Sluiten