Puck Roest
Puck Roest Binnenland 30 aug 2016

Man steekt uit het niets drie mensen neer

Bij een steekpartij op de Haarlemmerdijk in Amsterdam zijn in de nacht van maandag op dinsdag drie mensen gewond geraakt. Tijdens een bedrijfsuitje bij een bioscoop begon een onbekende man om zich heen te steken.

Vijf feestgangers gingen rond 02.30 uur even buiten staan. Op dat moment kwam er een man op hen af. Om onduidelijke reden ontstond er een ruzie, waarna één van de bezoekers van het personeelsfeest in zijn rug werd gestoken, meldt AT5. Vervolgens ontstond er een een vechtpartij waarbij nog twee mensen werd gestoken.

De 26-jarige man met het mes kon snel worden aangehouden door de politie. De drie gewonden zijn met steekwonden in het bovenlichaam overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe het nu met hen gaat.

De aanleiding voor de ruzie is onbekend. De politie doet onderzoek naar de zaak.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Man steekt uit het niets drie mensen neer
Sluiten