Metro
Metro Binnenland 8 aug 2016 / 15:00 uur

Gezocht: Wie kent deze overvaller op Plaswijckpark

De politie is op zoek een man die maandag 25 juli recreatiepark Plaswijckpark aan de Ringdijk in Rotterdam- Hillegersberg heeft overvallen. De dader kwam rond 18.55 uur het kantoor van het park binnenlopen. Hij maakte gebruik van een vuurwapen en bedreigde daarmee een werknemer. De man nam een geldbedrag mee en liet de medewerker geschrokken, maar ongedeerd achter. Hij liep vervolgens weg, vermoedelijk in de richting van de Ringdijk en verliet het park.

Signalement dader
De dader is een lichtgetinte man van ongeveer 20 – 30 jaar oud, rond 180 cm lang. Hij droeg een spijkerbroek, een groene polo met daarop het logo van Plaswijckpark en daaronder een wit shirt. Verder droeg hij een witte pet en een zonnebril.

Oproep
De politie is direct een onderzoek gestart en wil graag weten of er mensen zijn die de dader (her)kennen. Neemt u dan contact op via 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Alle tips zijn welkom!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gezocht: Wie kent deze overvaller op Plaswijckpark
Sluiten