Job Halkes
Job Halkes Binnenland 18 aug 2016 / 14:00 uur

Filmpje: Spoedtransport 2-jarig kind raakt agenten

Agenten maken veel situaties mee waarbij de hartslag flink omhoog schiet, maar als er kinderen bij betrokken zijn dan komt dat nog eens extra hard aan. Dat is voelbaar op een filmpje dat op het Youtubekanaal #PRO247 van de politie Eenheid Rotterdam is verschenen.

Agenten zijn op weg naar Rotterdam-Zuid om kruispunten af te zetten. In de naderende ambulance ligt een 2-jarig kindje dat wordt gereanimeerd dat is verdronken tijdens een mooie, zonnige dag. Op de portofoon is duidelijk te horen hoe de hulpverleners hun best doen om het kindje zo snel mogelijk bij het Sophia Kinderziekenhuis te krijgen.

Ondanks alle inspanningen redt het kindje het niet en overlijdt het een paar dagen later. Bij de agenten komt dit nieuws hard aan, zo schrijven ze bij het filmpje. De agenten roepen iedereen op om extra te letten op kinderen bij het water. „In een paar seconden kan het leed al zijn geschied.”

Bekijk hieronder het filmpje:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Filmpje: Spoedtransport 2-jarig kind raakt agenten
Sluiten